SAMENWERKING MET INFOMEDICS

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

UW GEGEVENS ZIJN VEILIG

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u hier.

UW REKENING OP PAPIER OF ONLINE?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiel telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening op te vinden is. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

BETALINGSREGELING

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

DE TARIEVEN

De tarieven van 2020 zijn door de overheid vastgesteld. Alle bedragen zijn in euro’s (€).

  • De codes waarbij een * staat gaan meestal gepaard met materiaal- of techniekkosten. Deze variëren per tandtechnisch lab of leverancier. Een lijst van de tandtechnische tarieven vindt u hier.

  • Elke behandeling die meer dan € 250,- gaat kosten, zal vooraf begroot worden.

  • Op onze rekening kunt u lezen hoeveel u waarvoor betaalt. Een rekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden..

De betalingsvoorwaarden vindt u in onze algemene voorwaarden.