Maak kennis met ons team

Bart Stillaert

TANDARTS

In 1998 behaalde BART STILLAERT het diploma van tandarts aan de universiteit van Gent (België). Reeds meer dan 20 jaar is hij werkzaam in deze praktijk. Sinds 2017 als praktijkhouder.

Bij hem kan u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen waaronder controles, vullingen, extracties, wortelkanaalbehandelingen, implantologie, …

Bart vertoeft graag in Groot-Brittannië waar hij zich als amateurfotograaf helemaal kan uitleven.

Nathalie Sampono

TANDARTS

In februari 2021 kwam NATHALIE SAMPONO ons team versterken. Bart leerde haar enkele jaren geleden kennen toen ze als tandartsassistente werkzaam was in de praktijk waar hij toen ook aan de slag was. Het tandartsenwerk interesseerde haar enorm. Ze besloot dan ook om verder te studeren voor tandarts. In 2019 behaalde ze aan de Rijksuniversiteit Groningen haar diploma.

Bij Nathalie kan u terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen.

In haar vakanties snuift ze graag de sfeer op tijdens een stedentrip of ontdekt ze nieuwe culturen tijdens een reis naar een ver land.

Peter Schoemaker

TANDPROTHETICUS

Ook wanneer uw eigen tanden aan vervanging toe zijn, helpen wij u graag verder. PETER SCHOEMAKER, onze tandprotheticus, zorgt ervoor dat u weer met een glimlach naar huis gaat. Elke dinsdagnamiddag is hij op de praktijk aanwezig voor al uw vragen over protheses (klikgebit, implantaat gedragen constructies, …).

In zijn vrije tijd houdt Peter van een gezellig etentje, rijdt hij graag rond op zijn motor, vertoeft hij op het water, sleutelt hij aan zijn vintage Mini of vind je hem op zijn skilatten.

Kaoutar Ajtitouh

MONDHYGIËNISTE

KAOUTAR AJTITOUH studeerde in 2018 aan de Hogeschool te Utrecht als mondhygiëniste af. Sinds dan vormt ze een vast onderdeel van ons team. Complexe gebitsreinigingen, tandvleesproblemen, het sealen van het kindergebit en het plaatsen van vullingen hebben voor haar geen geheimen.

De zon en (verre) reizen maken haar gelukkig.

Richard Romp

GEREGISTREERD MONDHYGIËNIST

RICHARD ROMP studeerde in 2016 af aan de HAN University of Applied Sciences in Nijmegen. Intussen is hij BIG-geregistreerd mondhygiënist en, als één van de weinigen in Nederland, gecertificeerd specialist in de lasertandheelkunde.

Richard heeft een uitgesproken voorkeur voor kindertandheelkunde en angstige patiënten.

Hoewel zijn werk zijn passie is, maakt hij ook graag tijd voor al zijn sportieve bezigheden.

Tania de Wilde

MANAGEMENT ASSISTANT

TANIA DE WILDE studeerde in 2006 in België af als Meertalig Management Assistant. Niet alleen op privévlak, maar ook binnen de praktijk is ze de rechterhand van tandarts Bart. Ze is onze administratieve duizendpoot die zich voornamelijk achter de schermen met de organisatie van de praktijk bezighoudt. Bij afwezigheid van een collega kan u haar ook wel eens aan de balie aantreffen.

In haar vrije tijd droomt ze graag weg bij een goed boek of probeert ze, niet altijd succesvol, een nieuw recept uit.

Ineke de Waal

TANDARTSASSISTENTE

INEKE DE WAAL werkt reeds meer dan 29 jaar als tandartsassistente. Toen ze klaar was voor een nieuwe uitdaging, besloot ze de sprong naar Hoogeloon te maken. In april 2020 vervoegde ze met haar jarenlange ervaring en vol enthousiasme ons team.

Naast haar werk kan ze erg genieten van een lekker glaasje wijn en houdt ze ervan om samen met haar man en hond lange wandelingen in de natuur te maken.

Maaike Krijl

TANDARTSASSISTENTE

MAAIKE KRIJL startte in 2018 als recent afgestudeerde tandartsassistente in onze praktijk. Intussen ontpopte ze zich tot duivel-doet-al en onmisbaar paar handen aan de stoel bij tandarts Bart.

Ook thuis heeft ze de handen vol, want sinds 27 juli 2020 is ze de trotse mama van dochter Mila.

Solange van Griensven

PARO PREVENTIEASSISTENTE

In januari 2020 kwam SOLANGE VAN GRIENSVEN ons team versterken. Ze startte als preventieassistente en zorgt ervoor dat uw gebit tandsteenvrij is. Vol overgave legt ze u uit hoe u het beste poetst. Haar ambitie rijkte echter verder. Daarom startte ze aan de opleiding tot paro-preventieassistente. Op 12 november 2020 behaalde ze haar diploma met glans.

Naast deze drukke bezigheden kan je haar geregeld op de manege tussen de paarden vinden of ontspant ze op een terrasje met een heerlijk wijntje.

Laura van Hoof

TANDARTSASSISTENTE

Aanvankelijk kwam LAURA VAN HOOF slechts tijdelijk bij ons werken ter vervanging van een zwangere collega. Afkomstig uit de horecawereld was de tandheelkundige sector onontgonnen terrein voor haar. De interesse werd echter snel gewekt, waardoor ze zich niet enkel in het baliewerk verdiepte, maar zich intussen ook de basisbeginselen van de stoelassistentie eigen maakte. Ook na het zwangerschapsverlof van haar collega bleef ze dus onderdeel van ons team uitmaken.

Haar passie voor paarden deelt ze met collega Solange.

Nel Willems

INTERIEURVERZORGSTER

Ook altijd gedroomd van een ‘kabouter’ die ’s nachts langskomt en alles weer schoonmaakt? Wij hebben er zo ééntje!

NEL WILLEMS, geboren en getogen in Hoogeloon, is sinds enkele jaren onze onmisbare kracht achter de schermen. Telkens zorgt ze ervoor dat de hele praktijk weer helemaal blinkt.

Als ze niet aan het werk is, houdt ze ervan om lange wandelingen te maken.