NIEUWE PATIENT

Ook wanneer u een kunstgebit heeft en nog geen eigen tandarts heeft, kunt u bij ons een afspraak maken. Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk gaat het vooral om het verzamelen van informatie. Er zal een uitgebreid mondonderzoek worden gedaan. Ook worden er na uw toestemming röntgenfoto’s van uw gebit gemaakt. Daarmee kunnen we “in” uw gebit en onder het tandvlees kijken. De tandarts luistert naar uw wensen. Op basis van alle informatie wordt er een behandelplan voor u gemaakt.. De verwerking van uw nota’s, ook de eerste, zal door een factoringbedrijf bij uw zorgverzekering worden geïnd. Als u niet verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dient u alle kosten zelf contant te voldoen bij de balie.

EERSTE AFSPRAAK

Het is gemakkelijker als wij vóór uw eerste bezoek uw patiëntenkaart van de vorige tandarts, huidige gegevens en relevante medische informatie hebben. Wij vragen u daarom het inschrijfformulier hiernaast zo compleet mogelijk in te vullen en uw patiëntenkaart inclusief (digitale) röntgenfoto’s naar ons te laten mailen via het beveiligde Zorgmail tandartsenpraktijkhoogeloon@zorgmail.nl (of anders laten opsturen per post). Is uw vorige tandarts niet bekend met Zorgmail, laat de praktijk ons dan even mailen op info@tandartsenpraktijkhoogeloon.nl dan zorgen wij voor een veilige uitnodiging. Wij bellen u voor een eerste afspraak. Dat gebeurt meestal uiterlijk binnen 2 weken na inschrijving.

GEZONDHEIDSVRAGENLIJST

Voor de relevante medische gegevens vragen wij u vriendelijk de gezondheidsvragenlijst in te vullen. Deze kunt u downloaden, invullen en ondertekend meenemen naar de eerste afspraak.

Download de Gezondheidsvragenlijst als PDF.

AANMELDFORMULIER

    Aanvullend verzekerd voor tandheelkunde*JaNee